• Η ταβέρνα
    Η ταβέρνα

Η ταβέρνα

Το εστιατόριο & ταβέρνα "Όαση" αποτελεί έναν μοναδικό γευστικό προορισμό για τους επισκέπτες της λίμνης Κερκίνης και τα Άνω Πορόϊα αλλά και για τους μόνιμους κατοίκους!

Σε ιδανική τοποθεσία περιστοιχίζεται από πράσινη φύση, δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον δροσιάς και απόλαυσης για τους θαμώνες του καθώς διαθέτει και παιδική χαρά για τους μικρούς φίλους.

Η πρώτη ματιά σας παραπέμπει σε ένα εξωτικό παραδοσιακό μέρος γευστικών απολαύσεων, όπου τις νύκτες τα μεθυστικά χρώματα της φύσης αλλά και ο φωτισμός μας δημιουργούνε ένα ρομαντικό περιβάλλον που θα χαρακτεί βαθειά μέσα στη μνήμη σας.

Εσείς απλά αφεθείτε στην εξυπηρέτηση του έμπειρου προσωπικού μας και η επιλογή σας θα γίνει μία ανεπανάληπτη εμπειρία, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ.

Οι γονείς αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν στον ασφαλή χώρο της παιδικής χαράς μας ενώ όσοι έρθετε με αυτοκίνητο δεν θα σας προβληματίσει η στάθμευση του αυτοκινήτου σας, αφού γύρω από τις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε άνετα χώρο πάρκινγκ.


Ο κατάλογός μας θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, με προτεινόμενες συνταγές και επιλογές από βουβάλι ή ψάρι και κρεατικά της ώρας αλλά και μαγειρευτές επιλεγμένες συνταγές διαφορετικές κάθε μέρα!

Η διεύθυνση και το προσωπικό μας, σας υπόσχεται την καλύτερη εξυπηρέτηση και σας εύχεται όμορφες αναμνήσεις στο χώρο μας !